BOKA MED OSS OCH FÅ:

  • HÖGKLASSIGA BILUTHYRNINGSFÖRETAG (Hertz, Avis)
  • ALL-INCLUSIVE ERBJUDANDEN
  • DAGLIGA RABATTER OCH ERBJUDANDEN
  • HÖGSTA BETYG I KUNDNÖJDHET
  • SÄKER ONLINEBOKNING

hyra bil sardinien

biluthyrning sardinien

Billig biluthyrning I Sardinien

minibuss 7-sitsig hyra sardinienSardinien är mycket lätt att nå. Det finns 3 flygplatser på ön (Alghero ’Riviera del Corallo’, Olbia ’Costa Smeralda’ och Cagliari 'Elmas’) och därifrån kan du komma runt med hjälp av vår hemsida Biluthyrning Sardinien. Det finns mycket att se, men du behöver ett bekvämt transportmedel för att njuta av utsikten och panoraman så mycket som möjligt. Och detta transportmedel är bil! På Sardinien fungerar inte kollektivtrafiken så bra och det är svårt att förflytta sig från en plats till en annan på kort tid.

Bättre att hyra en bil och vara oberoende! Kolla våra hyrbilserbjudanden för Cagliari och Alghero flygplatserna: vi erbjuder rabatterad biluthyrning med de senaste bilmodellerna som Smart, Fiat 500, automatväxlade och cabrioleter, bussar/minibussar 7, 9 platser och billig biluthyrning för lyxbilar såsom Mercedes C Class.

Med Biluthyrning Sardiniens bokningssystem kan du jämföra de billigaste hyrbilspriserna från de mest kända biluthyrningsföretag belägna på Sardinien som Maggiore, Europcar, Hertz/Dollar/Thrifty, Avis Budget Group och Sixt. Om du behöver mer information om att hyra en bil på Sardinien kontakta oss.


Betalning biluthyrning

Vi accepterar endast Mastercard och Visa.Betalning biluthyrning sardinien Inga kreditkort eller förbetalda kort. Observera att kortet måste ha tillräckligt med pengar för att täcka handpenningen och tillägg som du kan köpa vid biluthyrningsdisken.


Bil hämtning/lämning i Sardinien

För din bekvämlighet länkar vi till en visuell karta med platser för hämtning/lämning som är tillgängliga på Sardinien. (Ladda ned karta)

  • Östkusten: Olbia och dess flygplats
  • Västkusten: Alghero och dess flygplats
  • Syd: Cagliari och dess flygplats

Vanliga frågor

Kan jag köra till Korsika
Läs alltid alla uppgifter om din hyrbil för att kontrollera om din bil kan eller inte kan tas med på färjan, då vissa företag inte tillåter resor över gränsen. Dessutom, kom ihåg att försäkringen inte täcker bilen medan du är på Korsika, så vi rekommenderar dig att köpa en personlig försäkring.

Vilken typ av dokument behöver jag för att hyra en bil?
EU: För att hämta ut bilen behöver du ha ett giltigt körkort och antingen ett pass eller ID-kort (alla skall vara utfärdade minst 1 år innan bilen hämtas). Icke-EU: du måste ha ditt körkort och ett internationellt körkort.


Sardinia

SardinienNär vi tanker på Sardinien, går våra tankar till havet. Separat säger dessa två ord inte så mycket, men tillsammans kan de ha massor av betydelser som semester, avslappning och roligt. Du borde åka till Sardinien och njuta av denna fantastiska italienska region åtminstone en gång i livet. Dess klara hav, orörda natur och vädret kommer att lämna dig mållös. Du kommer att upptäcka att Sardinien är en mycket vacker och fascinerande ö och du kommer att vara glad över att se att, utöver dessa aspekter, finns det en hel del medeltida kyrkor och gamla byggnader längs med extraordinära landskap.

Har du någonsin hört talas om nuraghi? De är megalitiska konstruktioner byggda mellan 1900–730 f Kr och finns i hela regionen. Dessa monument representerar Sardinien och nuragherkulturen. För att besöka dem behöver du en bil och eftersom hyrbil i Sardinien är vanligt, kommer du inte ha några svårigheter att hitta den som passar dig bäst. Att nå Alghero, Olbia och Cagliari kommer att bli lätt för dig och bekvämt med lågpriserbjudanden på biluthyrning som erbjuds på flygplatserna.


Hyrbil Cagliari flygplats

Hyrbil Cagliari flygplatsOm du landar i Cagliari, kommer du att finna det bekvämt att hyra en bil på flygplatsen Cagliari Elmas som ligger i "Via dei Trasvolatori", 09030 Elmas. Vårt bokningssystem söker efter de billigaste biluthyrningspriserna från de mest kända biluthyrningsföretagen som ligger på flygplatsen Elmas.

I Cagliari kan du hämta ut bilen vid disken som ligger i terminalen eller på biluthyrningscentret. Vissa företag erbjuder också en shuttle-buss för att nå deras biluthyrhingsdiskar. Genom att resa med bil kan du upptäcka södra Sardinien bättre utan att begränsas av någon tidtabell. Du kan också hyra din bil i Pula, en by som ligger 25 kilometer sydväst om Cagliari.

Cagliari Elmas flygplats information: +39.070.21121280/1
Cagliari flygplats hittegods: +39.070.21121523


Hyrbil Olbia flygplats

Hyrbil Olbia flygplatsAtt hyra en bil i Olbia Sardinien är så bekvämt som det kan bli, och ger besökare som anländer på den här populära flygplatsen i Sardinien (också känd som Olbia Costa Smeralda) enkel tillgång till hyrbilar för att besöka östkusten i Sardinien och stränderna i Costa Smeralda. Att hyra en bil är det bästa sättet att utforska denna del av Sardinien, och kunde inte vara enklare.

Var kan jag hitta biluthyrningskontoret på Olbia flygplats?

Biluthyrningskontoren ligger precis utanför Olbia flygplats – ca 50 meter från terminalens ankomstområde.

Bensinstation nära Olbia flygplats

Som du kanske vet, används för det mesta policyn för bränsle som kallas ”full till full” vilket betyder att fordonet ska lämnas tillbaka med en full tank, annars tillkommer avgifter för tankning. Du hittar Esso-bensinstationen precis nära Olbia flygplatsentrén vid SS125 vägen. Vi rekommenderar att du behåller flera 10EUR så att du kan betala med maskin eftersom det inte finns någon personal som kan hjälpa dig.

Olbia flygplats information: +39.0789.563444 | Olbia flygplats hittegods: +39.0789.563456


Hyrbil Alghero flygplats

Hyrbil Alghero flygplatsBiluthyrning Alghero flygplats är den perfekta lösningen för resenärer som vill besöka västkusten i Sardinien. Du kan nå Alghero mycket lätt. Flygplatsen (också känd som “Riviera del Corallo” som ligger i Fertilia by) är ca 12 km från stadskärnan och erbjuder anslutningar till ett flertal nationella och europeiska platser.

Med en hyrbil finns det också många alternativ för dagsutflykter som kan utföras. De bästa utflykterna från staden inkluderar Neptuns grotta, Stintino, Anghelu Ruju, Bosa, Argentiera och Nuraghe di Palmavera.

Alghero flygplats information: +39.079.977128
Alghero flygplats hittegods: +39.079.935282