• Top autoverhuurbedrijven (Europcar, Hertz and Avis)
  • All-inclusive aanbiedingen
  • Dagelijkse kortingen en aanbiedingen
  • De hoogste score in klanttevredenheid
  • Beveiligd online boekingsformulier
  •  

auto huren Sardinië

Goedkoop auto huren Sardinië - Olbia en Cagliari luchthavens

autohuur sardinie

Sardinië is zeer gemakkelijk te bereiken. Er zijn 3 vliegvelden op het eiland (Alghero 'Riviera del Corallo', Olbia 'Costa Smeralda' en Cagliari 'Elmas') en vanaf daar kunt u overal naartoe door gebruik te maken van onze website autoverhuur in Sardinië. Er is veel te zien, maar u heeft een comfortabel vervoermiddel nodig om vol van het uitzicht en de panorama's te kunnen genieten. En dit vervoermiddel is de auto! In Sardinië is het openbaar vervoer niet erg goed en het is erg moeilijk om van de ene plaats naar de andere te komen in korte tijd.

Het is beter om een auto te huren en onafhankelijk te zijn! Controleer onze huurauto Sardinië aanbiedingen voor de Cagliari, Olbia en Alghero luchthavens: wij bieden goedkoop autoverhuur aan met de nieuwste automodellen zoals Smart, Fiat 500, automatische en converteerbare auto's, bestelwagen/minivan 7, 9 zits en goedkoop autoverhuur voor luxe auto's als de Mercedes C-Klasse.

Ons boekingsformulier zoekt naar de goedkoopste autoverhuur tarieven van de meest bekende autoverhuur bedrijven in Sardinië en de luchthavens, zoals Europcar, Hertz, Avis and Sixt.


Autoverhuur betalingen

Wij accepteren alleen Mastercard, Visa en American Express. Geen bankpas of prepaid-kaarten.


Ophaal-/afleverlocaties Sardinië

Voor uw gemak hebben we een visuele kaart met de ophaal-/afleverlocaties in Sardinië toegevoegd. (kaart downloaden)

  • Westkust: Alghero en de luchthaven, Sassari
  • Oostkust: Baia Sardinia, Porto Cervo, Porto Rotondo, Olbia en de luchthaven, Nuoro
  • Zuid: Cagliari en de luchthaven, Pula

Nuttige luchthaven nummers

Cagliari luchthaven infopoint: +39.070.21121280/1 | Cagliari luchthaven Lost and Found: +39.070.21121523
Olbia luchthaven infopoint: +39.0789.563444 | Olbia luchthaven Lost and Found: +39.0789.563456
Alghero luchthaven infopoint: +39.079.977128 | Alghero luchthaven Lost and Found: +39.079.935282


Sardinië

Sardinië

Als we denken aan Sardinië, denken we aan de zee. Afzonderlijk hebben deze twee woorden niet veel betekenis, maar samen kunnen ze veel betekenissen hebben, zoals vakantie , ontspanning en plezier. U moet tenminste eenmaal in uw leven naar Sardinië gaan om te genieten van deze geweldige Italiaanseregio. De heldere zee en ongerepte de natuur zullen u de adem ontnemen. U zult ontdekken dat Sardinië een zeer mooi en interessant eiland is en u zult blij zijn om te zien dat, naast deze aspecten, er ook een heleboel middeleeuwse kerken en oude gebouwen samen met buitengewone landschappen te zien zijn.

Heeft u ooit gehoord van de Nuraghi? DIt zijn megalithische constructies gebouwd tussen nu en 1900-730 voor Christus, en zijn over de hele regio te vinden. Deze monumenten vertegenwoordigen Sardinië en de Nuraghische beschaving. Om hen te bezoeken heeft u een auto nodig en aangezien een auto huren in Sardinië vrij normaal is, zult u geen problemen ondervinden bij het vinden van een auto die het beste bij u past.
Het bereiken van Alghero, Cagliari en Olbia zal gemakkelijk en handig voor u zijn met de voordelige aanbiedingen op autoverhuur aangeboden op de luchthavens.